Reine Linjer AS  

  Om oss      Grafisk design      Trykksaker      Nettsider      Multimedia      Kunder   


blank


Pluskvamperfektum

Pluskvamperfektum: da solen var gått ned hadde han gått og lagt seg.
 

Pluskvamperfektum: da solen var gått ned hadde han gått og lagt seg.

 

Som et eksempel på et søkeord kan vi bruke pluskvamperfektum.

Ved å tilrettelegg for god indeksering fra Google og andre søkeroboter får våre nettløsninger generelt en høy ranking på søkeresultatene. Andre viktige faktorer for å komme godt opp på resultatlisten er blant annet at mange eksterne nettsider lenker til den aktuelle siden.Det viktigste kriteriet for å få treff på et søk er selvsagt at søkeordet finnes i teksten på siden, i den formen det søkes etter. Det forekommer at man glemmer å gi sine produkter og tjenester en god, beskrivende tekst som bruker de begreper som kundene kan forventes å søke etter.

Det har også betydning at ordet er en del av en lenke, f.eks. et menyvalg, og at det viser i tittelen på dokumentet/nettleservinduet. Se nøye på denne siden; –ser du Pluskvamperfektum i menyen og tittelen?

Man må også sørge for at det er nok tekst på en side til at søkemotoren regner den som interessant. En side uten fornuftig mengde tekst kan ignoreres av indekseringen.

I følge Wikipedia er Preteritum perfektum (eldre betegnelse: pluskvamperfektum) er en tidsform som er vanlig i mange språk, deriblant norsk. Formen brukes der man ønsker å uttrykke at en handling ble avsluttet og ga resultat i fortid. Et eksempel på preteritum perfektum er han hadde gått, eller han var gått (jf. presens perfektum han har/er gått).

Se wikipedia om Pluskvamperfektum.
Utskriftsvennlig versjon


Besøksadresse: Bergenhus 13, 5003 Bergen - Telefon: 936 10 070, E-post: firmapost@reinelinjer.no