Reine Linjer AS  

  Om oss      Grafisk design      Trykksaker      Nettsider      Multimedia      Kunder   


blank


Kunstarkiv

Visning av kunst fra arkivet i nettsiden.
 

Visning av kunst fra arkivet i nettsiden.

 
Slik oppdaterer man informasjon om et kunstverk. Fleksible lister over lagringssted gjør det enkelt å bruke ulike magasin.
 

Slik oppdaterer man informasjon om et kunstverk. Fleksible lister over lagringssted gjør det enkelt å bruke ulike magasin.

 
Enkel og brukervennlig administrasjon av kunstnere og verk.
 

Enkel og brukervennlig administrasjon av kunstnere og verk.

 

Kunstarkivet er enkelt og brukervennlig, men har likevel avanserte funksjoner som letter arbeidet til den som administrerer det. Systemet er nettbasert og kan brukes via vanlig nettleser på alt fra pc til mobil. Et enkelt og sikkert administrasjonssystem lar deg logge inn for å oppdatere arkivet eller registrere salg. Systemet tillater flere brukere med ulikt tilgangsnivå. Systemet kan flettes inn i dine nettsider eller kjøres separat på egen adresse under kunstarkiv.no. Systemet er i bruk hos bl.a. Bergen Kunsthall og Voss Kunstlag.

Ved interesse, kontakt Arne Vidar på mob. 48139462 eller epost.Om det brukes bare for å holde oversikt på kunst i magasiner og på utlån, eller til å administrere salg fra utstilling eller galleri så er funksjonaliteten like enkel og tydelig.

Fordi ulike kunder har ulike behov tilbyr vi flere moduler som kan brukes sammen med det underliggende kunstarkivet.

Moduler:

 • Administrasjonsmodul - selve kjernen i kunstarkivet. Her holder man enkelt orden på kunstnere og verk, deres verdi og hvor de befinner seg. Her kontrollerer du også eventuell omsetning og oppgjør dersom systemet brukes til salg.
   
 • Systemets administrative modul har full oppfølging fra registrering av mottak, varetelling og utskrift av oppgjørsbrev til kunstnerne etter salg. Egne rapporter til regnskapsfører finnes også, samt automatisk generering av rapportskjema for 5%-avgiften basert på omsatt avgiftspliktig kunst i perioden.
   
 • Samlet verdi: systemet viser kontinuerlig den samlede verdi av verkene som er registrert i arkivet, noe som er nyttig i forhold til forsikring av samlingene.
   
 • Forsikringdeklarasjon: systemet kan brukes til å dokumentere verkene som er forsikret, både permanente samlinger og ved skiftende utstillinger. Forsikringsavtalen som tilbys av If og Norske Kunstforeninger gjør det mulig å forsikre en kommende utstilling ved å sende deklarering av utstilling samme dag som transporten skjer (og før den skjer).
   
 • Fleksibel lagerstyring:  enkelt oppsett av ulike lagersted og mulighet for utskrift av rapporter og tellelister m.m.
   
 • Salgsmodul - kunstarkivet kan også brukes ved salgsutstillinger eller i galleri. Ved å registrere salg direkte i arkivet holder man oversikt over omsetningen, kunden får med seg utskrift av bilag for salget som bekreftelse, og  det beregnes automatisk 5%-avgift når det er påkrevd.
   
 • Etter endt utstilling får både kunstner og regnskapsfører gode tider: systemet genererer automatisk oppgjørsbrev til kunstnerne og rapporter/salgsoversikt til regnskapsfører. Dersom man ikke ønsker å beholde verk i kommisjon/formidling registreres verkene for retur, og det lages automatisk følgebrev til kunstnerne og pakkeliste til den som er ansvarlig for returneringen. Arbeidsbesparende, og gir god orden og full oversikt.
   
 • Visning av kunstarkiv - vis bilder fra kunstarkivet i et "virtuelt galleri" på egen nettside, med fuksjonalitet som slideshow eller zoom/lysbord og menyer for kunstneroversikt.
   
 • Nettbutikk - kunstarkivet kan også brukes til å selge "letttranspotrerte" verk, som f.eks. grafikk i egen nettbutikkmodul. Integret mot betalingsløsninger som Nets eller PayPal. Samme elegante funksjoner for oppgjør til kunstnerene og oversikt for regnskapsfører.
Utskriftsvennlig versjon


Besøksadresse: Bergenhus 13, 5003 Bergen - Telefon: 936 10 070, E-post: firmapost@reinelinjer.no